Sportpromotie evenement een succes!

Om Tielse sportverenigingen een podium te bieden om zichzelf op de kaart te zetten, heeft er afgelopen zaterdag een sportpromotie evenement plaatsgevonden. Ondanks de hitte is er met elkaar een mooi evenement neergezet!

Bushido startte de middag met een dansdemonstratie en een recordpoging dans om zoveel mogelijk Tielenaren letterlijk in bewegen te krijgen. Met succes! Er hebben 45 Tielenaren meegedaan aan deze dans! Vervolgens is het sportpromotie evenement gestart. Vlug en Lenig hebben met de springgroep een demonstratie laten zien. TiVoC was met een aantal jeugdspeelsters aanwezig en lieten verschillende volleybaloefeningen zien. In de tweede ronde was het tijd voor Astylos. Bij hen was het mogelijk om hoog te springen. Inmiddels werd de slagkooi van de Panters opgebouwd waar men een balletje kon slaan. Ook de Tielse TC en BC Thiela hebben in de laatste ronde nog de nodige mensen aan het bewegen gekregen.

Tijdens dit evenement is er ook aandacht geweest voor gezondheid. Van der Valk vitaal was aanwezig met hun orthopeden, zwemvereniging de Spetterclub en met hun bio winkel. Zo werden er gezonde smoothies gemaakt en kon men informatie opvragen over de verschillende diensten die Van der Valk Vitaal te bieden heeft.

Gezien het warme weer is de opkomst minder hoog geweest dan gewenst. Desondanks hebben de verenigingen en Van der Valk Vitaal zich zichtbaar gemaakt en met elkaar een geslaagd evenement neergezet, bedankt allemaal! Voor een impressie van deze dag zie het filmpje!

Atletiekvereniging Astylos geeft looptraining!

Wil je fit de zomer in? Beginnen met hardlopen? Of jou techniek verbeteren? Goed nieuws want vanaf zaterdag 7 mei 2022 begint atletiekvereniging Astylos met een looptrainingen. Gedurende een periode van 10 weken helpen gediplomeerde en enthousiaste trainers je om je...

Workshops jeu de boules

Vanuit het Lokaal Tiels Sportakkoord 2021 organiseert ETJBV 'De Teerling' een 6-tal workshops jeu de boules. Deze vinden plaats op: Maandagmiddagen 13, 20 en 27 september op de Linge-Waalpark Donderdagmiddagen 16, 23 en 30 september op de sportlocatie van 'De...

Stoelyoga in Tiel

Stoelyoga wordt op dit moment gegeven op donderdag van 10.15 – 11.30 uur in Het inloophuis en op vrijdag van 10.30 – 11.45 uur in het nieuwe gebouw van de Wijkvereniging Passewaaij met de naam De Stater. Momenteel zijn we aan het verkennen of er op andere locaties...

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over sporten in Tiel? Vul het formulier op onze contactpagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!