Sport na schooltijd

SportFriends organiseert sportactiviteiten na schooltijd. Hier vindt u de algemene informatie over de reguliere sportactivitieiten na schooltijd en Sport Extra.

Reguliere sportactiviteiten

SportFriends organiseert 3 blokken per jaar, van 7 lessen per blok, gratis sportactiviteiten na schooltijd. De sportactiviteiten vinden op verschillende locaties plaats in Tiel. Altijd een sportactiviteit bij u in de buurt! Via het inschrijfformulier, dat de kinderen via school ontvangen of via het formulier hieronder, geven zij de sport van voorkeur aan. Vervolgens ontvangt u een bevestiging over de plaatsing. Daarin staat alle informatie die noodzakelijk is voor de activiteit. Benieuwd welke activiteiten er dit blok aangeboden worden? Bekijk het rooster hieronder. Enthousiast geworden en direct inschrijven? Vul onderstaand formulier in.


Sport extra

Naast de reguliere sportactiviteiten na schooltijd worden er ook “Sport Extra” lessen aangeboden. Tijdens deze les staat de motorische- en sociaal emotionele ontwikkeling centraal. Kinderen die wat moeite hebben met de gymlessen kunnen tijdens Sport Extra rustig werken aan verschillende vaardigheden. Deze les vindt plaats op dinsdagmiddag van 15:00 – 16:00 uur. Wilt u meer informatie over Sport Extra? Neem dan contact op met de docent:

Sportklas

Naast de reguliere sportactiviteiten na schooltijd is er vanuit de Brede School Tiel-Oost ook de sportklas. Het doel is om een betekenisvolle leeromgeving te creƫren, waarin leerlingen naast hun motorische vaardigheden ook andere competenties ontwikkelen, zoals presenteren, feedback geven en ontvangen en organiseren. Dit zal gebeuren aan de hand van diverse modules die raakvlak hebben met sport en bewegen, namelijk anatomie/fysiologie, gezondheid en leefstijl, organiseren en presenteren/lesgeven. Kinderen kunnen alleen deelnemen op uitnodiging.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over sporten in Tiel? Vul het formulier op onze contactpagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!