Sport na schooltijd

SportFriends organiseert sportactiviteiten na schooltijd. Hier vindt u de algemene informatie over de reguliere sportactivitieiten na schooltijd en Sport Extra.

Reguliere sportactiviteiten

SportFriends organiseert 3 blokken per jaar, van 6 lessen per blok, gratis sportactiviteiten na schooltijd. De sportactiviteiten vinden op verschillende locaties plaats in Tiel. Altijd een sportactiviteit bij u in de buurt! Via het inschrijfformulier, dat de kinderen via school ontvangen of via het formulier hieronder, geven zij de sport van voorkeur aan. Vervolgens ontvangt u een bevestiging over de plaatsing. Daarin staat alle informatie die noodzakelijk is voor de activiteit. Benieuwd welke activiteiten er dit blok aangeboden worden? Bekijk het rooster hieronder. Enthousiast geworden en direct inschrijven? Vul onderstaand formulier in.


Sport extra

Naast de reguliere sportactiviteiten na schooltijd worden er ook “Sport Extra” lessen aangeboden. Tijdens deze les staat de motorische- en sociaal emotionele ontwikkeling centraal. Kinderen die wat moeite hebben met de gymlessen kunnen tijdens Sport Extra rustig werken aan verschillende vaardigheden. Deze les vindt plaats op dinsdagmiddag van 15:00 – 16:00 uur. Wilt u meer informatie over Sport Extra? Neem dan contact op met de docent:

Sportklas

Naast de reguliere sportactiviteiten na schooltijd is er vanuit de Brede School Tiel-Oost en Kloosterbuurt ook de sportklas. Het doel is om een betekenisvolle leeromgeving te creëren, waarin leerlingen naast hun motorische vaardigheden ook andere competenties ontwikkelen, zoals presenteren, feedback geven en ontvangen en organiseren. Dit zal gebeuren aan de hand van diverse modules die raakvlak hebben met sport en bewegen, namelijk anatomie/fysiologie, gezondheid en leefstijl, organiseren en presenteren/lesgeven.

Deelname aan de sportklas is alleen voor de leerlingen Oost en Kloosterbuurt. De leerlingen die hiervoor in aanmerking komen krijgen dan een uitnodiging. Bij opgave zal er een selectie worden gemaakt wie deel kan nemen aan deze sportklas.

Naschoolse sportlessen

Op dit moment zijn er geen naschoolse sportlessen. 

Inschrijven

Algemene voorwaarden

  • Deelname aan de sportactiviteiten is op eigen risico. Door inschrijving verklaart u zich hiermee akkoord.
  • Vervoer heen en terug naar de locatie dient op eigen gelegenheid plaats te vinden en is daarom ook op eigen risico. Door inschrijving verklaart u zich hiermee akkoord.
  • Activiteiten worden kosteloos aangeboden.
  • Bij te veel inschrijvingen zal er een loting plaatsvinden en kinderen op een wachtlijst worden geplaatst.
  • Mocht uw kind na inschrijving en plaatsing een keer niet mee kunnen doen aan de activiteit, dan verzoeken wij u uw kind af te melden bij de docent.

Contactgegevens docenten:

Eva van Geelen:
vangeelen@sportfriends.nl /  06 – 39146677

Roy Meines:
meines@sportfriends.nl /  06 – 37386101

Giovanni van Bekkum:
vanbekkum@sportfriends.nl /  0344 – 785021

Hille Janssen:
janssen@sportfriends.nl /  0344 – 785021

Ilse van der Zandt:
vanderzandt@sportfriends.nl /  0344 – 785021

 

 

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over sporten in Tiel? Vul het formulier op onze contactpagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!