Jeugdfonds sport

Alle kinderen moeten kunnen sporten! Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen.

Door te sporten komen kinderen in contact met andere kinderen en leren zo spelenderwijs, in een nieuwe sociale omgeving, andere regels en omgangsvormen. Regels die ze vaak thuis en op school niet meekrijgen.

Investeren in sporten voor kinderen betekent voor hen een grotere kans op een goede toekomst en verkleint de kans op buiten de boot vallen en negatief gedrag. Daarnaast is sporten ook belangrijk om overgewicht tegen te gaan, zoals we allemaal weten: overgewicht is een groeiend probleem in Nederland.

Voor meer informatie over het Jeugdsportfonds, klik dan op onderstaande afbeelding. Heeft u vragen? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Corina Cooke.

CONTACTGEGEVENS JEUGDSPORTFONDS GELDERLAND

Corina Cooke
gelderland@jeugdsportfonds.nl
026-3540397

CONTACTGEGEVENS INTERMEDIAIR SPORTFRIENDS

0344 – 78 50 21

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over sporten in Tiel? Vul het formulier op onze contactpagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!