Vacatures sportvrijwilligers

Vacatures sportvrijwilligers

Eén van de grootste problemen binnen het verenigingsleven zijn vaak vrijwilligers. Via deze site proberen we een match te maken tussen verenigingen die op zoek zijn naar vrijwilligers en mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk. 

Wilt u sportverenigingen helpen door vrijwilligerstaken uit te voeren? Vul het formulier “Ik ben op zoek naar vrijwilligerswerk” in. U wordt dan via de mail geïnformeerd over de mogelijkheden, of u kunt reageren op één van de vacatures die online staan. 

Bent u als sportvereniging op zoek naar een vrijwilliger? Vul het formulier “Wij zijn op zoek naar vrijwilligers” in. Vervolgens komt u vacaturetekst op de site te staan. Zorg ervoor dat er voor elke vacature een apart formulier wordt ingevuld.

Openstaande vacatures 

Bent u op zoek naar een vrijwilligersfunctie in de sport? Bekijk onderstaand vacature overzicht. Staat er nu geen functie tussen die bij u past? Vul dan het formulier “Ik ben op zoek naar vrijwilligerswerk” in.

VacatureOmschrijvingTijdsduurOrganisatieMeer info?
ActiviteitencommissieHelpen bij de uitvoer van diverse activiteiten voor jeugd en senioren.Incidentele functie (ongeveer 2 uur per activiteit)BC Thielajeugdcommissie@bcthiela.nl
Beweegcoach/begeleiderDagbesteding Arslan is op zoek naar een "beweegcoach" die 2x in de week een half uur a 45 minuten wil bewegen met de dames die op de dagbesteding zitten. Dit zijn vrouwen van Turkse en Marokkaanse afkomst met psychsiche klachten. Een aantal heeft daarnaast ook last van bijvoorbeeld suikerziekte of hart- en vaatziekte. De beweegvorm moet heel simpel en laagdrempelig zijn (denk aan bewegen in, op of vanuit een stoel).Structurele functie (2x in de week)Dagbesteding ArslanVoor meer informatie kan in eerste instantie contact opgezocht worden met de verenigingsondersteuner van SportFriends. informatie@sportfriends.nl

Reageer op een vacature

Formulier

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers!

Formulier

Ik ben op zoek naar vrijwilligerswerk!

Formulier

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over sporten in Tiel? Vul het formulier op onze contactpagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!