Sportpromotie Tiel

Op zaterdag 28 september heeft de vierde editie van de sportpromotie in Tiel plaatsgevonden. In het kader van de Nationale Sportweek zijn Tielse sportverenigingen naar de binnenstad gekomen om te laten zien welke sportmogelijkheden Tiel te bieden heeft. Bij de diverse marktkramen kon men informatie opvragen. Op de Groenmarkt hebben verschillende verenigingen demonstraties/workshops georganiseerd, zodat men kon “proeven” aan de verschillende verenigingen. 

Helaas waren de weersvoorspellingen niet al te best, wat er toe heeft geleid dat het programma wat is aangepast. Vooral de inhoud van de demonstraties/workshops is aangepast. Desondanks is het een geslaagde dag geweest, waarbij de nodige mensen weer enthousiast zijn gemaakt voor de verschillende verenigingen. 

In 2016 heeft de eerste editie plaatsgevonden met 6 verenigingen. Er is voor gekozen om dit evenement jaarlijks terug te laten komen en dit jaar hebben 15 sportverenigingen deelgenomen. Samen met de deelnemende sportverenigingen wordt gekeken hoe het volgend jaar ingevuld wordt om er nog meer uit te halen. 

Deelnemende verenigingen 2019; Tiel’72, T.O.V Gagnan, Astylos, Rebati, BC Thiela, s.v. TEC, RKTVC, de Panters, Hellas, de Teerling. Verenigingen die helaas om verschillende redenen hebben moeten afzeggen; Bushido, Tielse TC, Reddingsbrigade Tiel, Eerste Tielse Dartvereniging en de Scrumboks. 

Astylos start met Atletiek+

Atletiekvereniging start met een sportuurtje voor kinderen met autisme en hun ouders. Deze lessen vinden plaats op vrijdag van 16.30-17.30 uur bij Astylos (Predikbroedersweg 10, Tiel). Net als veel kinderen hebben ook kinderen met autisme plezier in atletiek en spel....

Tiel Onbeperkt Sportief

Tiel Onbeperkt Sportief

Op woensdag 25 september heeft de eerste editie van Tiel Onbeperkt Sportief plaatsgevonden. Vijf Tielse sportverenigingen hebben gezamenlijk een sportdag georganiseerd voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. De deelnemers hebben kennis kunnen maken...

Kenniskaravaan door de Tielse Uitdaging

De missie van de Tielse Uitdaging is Maatschappelijk Betrokken Ondernemen stimuleren en organiseren om maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Door Maatschappelijk Betrokken te Ondernemen, laten bedrijven hun betrokkenheid bij de Tielse samenleving...

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over sporten in Tiel? Vul het formulier op onze contactpagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!