Sportpromotie Tiel

Op zaterdag 28 september heeft de vierde editie van de sportpromotie in Tiel plaatsgevonden. In het kader van de Nationale Sportweek zijn Tielse sportverenigingen naar de binnenstad gekomen om te laten zien welke sportmogelijkheden Tiel te bieden heeft. Bij de diverse marktkramen kon men informatie opvragen. Op de Groenmarkt hebben verschillende verenigingen demonstraties/workshops georganiseerd, zodat men kon “proeven” aan de verschillende verenigingen. 

Helaas waren de weersvoorspellingen niet al te best, wat er toe heeft geleid dat het programma wat is aangepast. Vooral de inhoud van de demonstraties/workshops is aangepast. Desondanks is het een geslaagde dag geweest, waarbij de nodige mensen weer enthousiast zijn gemaakt voor de verschillende verenigingen. 

In 2016 heeft de eerste editie plaatsgevonden met 6 verenigingen. Er is voor gekozen om dit evenement jaarlijks terug te laten komen en dit jaar hebben 15 sportverenigingen deelgenomen. Samen met de deelnemende sportverenigingen wordt gekeken hoe het volgend jaar ingevuld wordt om er nog meer uit te halen. 

Deelnemende verenigingen 2019; Tiel’72, T.O.V Gagnan, Astylos, Rebati, BC Thiela, s.v. TEC, RKTVC, de Panters, Hellas, de Teerling. Verenigingen die helaas om verschillende redenen hebben moeten afzeggen; Bushido, Tielse TC, Reddingsbrigade Tiel, Eerste Tielse Dartvereniging en de Scrumboks. 

Atletiekvereniging Astylos geeft looptraining!

Wil je fit de zomer in? Beginnen met hardlopen? Of jou techniek verbeteren? Goed nieuws want vanaf zaterdag 7 mei 2022 begint atletiekvereniging Astylos met een looptrainingen. Gedurende een periode van 10 weken helpen gediplomeerde en enthousiaste trainers je om je...

Workshops jeu de boules

Vanuit het Lokaal Tiels Sportakkoord 2021 organiseert ETJBV 'De Teerling' een 6-tal workshops jeu de boules. Deze vinden plaats op: Maandagmiddagen 13, 20 en 27 september op de Linge-Waalpark Donderdagmiddagen 16, 23 en 30 september op de sportlocatie van 'De...

Stoelyoga in Tiel

Stoelyoga wordt op dit moment gegeven op donderdag van 10.15 – 11.30 uur in Het inloophuis en op vrijdag van 10.30 – 11.45 uur in het nieuwe gebouw van de Wijkvereniging Passewaaij met de naam De Stater. Momenteel zijn we aan het verkennen of er op andere locaties...

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over sporten in Tiel? Vul het formulier op onze contactpagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!