Old school gymmen voor moeders

Voor alle moeders die graag nog eens een gymles volgens, heeft SportFriends het “old school gymmen voor moeders” opgezet. Elke vrijdagochtend wordt er in de Betuwehal een gymles gegeven. Van tikspellen tot voetbal en van trampoline springen tot touwzwaaien, alles komt aan bod. Vooral de lachspieren worden goed getraind!

Dit initiatief is opgezet samen met een aantal buurtbewoners. Dames uit de wijk hadden behoeften aan een sportuurtje. Het liefst onder schooltijd, zodat ze geen oppas hoeven te regelen voor de kinderen. Dat is gelukt! Old school gymmen is sinds 15 september een feit!

Tot nu toe zijn er zo’n 8 dames die met elkaar de gymzaal betreden om allerlei leuke lessen te volgen. Daniëlle Vermeulen verzorgt deze les en past de lessen aan op de wensen en behoeften van de doelgroep. Zo hebben ze trampoline gesprongen, gevoetbald, tikspellen gedaan en wordt er zelfs “ge-apen-kooid”!

De dames hebben het erg naar hun zin tijdens de “old school gymles”. Ook Daniëlle is erg enthousiast over dit uurtje! Wilt u ervaren hoe het is? Doe de volgende keer mee! Elke vrijdagochtend van 9:00-10:00 uur in de Betuwehal. De kosten bedragen €2,00 per keer. Mocht u nog een kind hebben die nog niet naar school gaat, geen probleem! Er is oppas aanwezig om de kids op te vangen, zodat u lekker kunt sporten. Kosten hiervoor bedragen €0,50 per kind.

Atletiekvereniging Astylos geeft looptraining!

Wil je fit de zomer in? Beginnen met hardlopen? Of jou techniek verbeteren? Goed nieuws want vanaf zaterdag 7 mei 2022 begint atletiekvereniging Astylos met een looptrainingen. Gedurende een periode van 10 weken helpen gediplomeerde en enthousiaste trainers je om je...

Workshops jeu de boules

Vanuit het Lokaal Tiels Sportakkoord 2021 organiseert ETJBV 'De Teerling' een 6-tal workshops jeu de boules. Deze vinden plaats op: Maandagmiddagen 13, 20 en 27 september op de Linge-Waalpark Donderdagmiddagen 16, 23 en 30 september op de sportlocatie van 'De...

Stoelyoga in Tiel

Stoelyoga wordt op dit moment gegeven op donderdag van 10.15 – 11.30 uur in Het inloophuis en op vrijdag van 10.30 – 11.45 uur in het nieuwe gebouw van de Wijkvereniging Passewaaij met de naam De Stater. Momenteel zijn we aan het verkennen of er op andere locaties...

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over sporten in Tiel? Vul het formulier op onze contactpagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!