Eerste TAG Rugby toernooi een succes!

Woensdag 19 september heeft Rugbyclub Scrumboks een TAG Rugbytoernooi georganiseerd op het Cruyff Court in Tiel. Kinderen uit groep 7, 8 en de eerste klas van de middelbare school konden deelnemen aan dit toernooi.

TAG Rugby is een variant op het reguliere spel, waarbij er nauwelijks sprake is van lichamelijk contact. Op deze manier kunnen kinderen op een laagdrempelige manier kennis maken met de rugbysport.

Om het voor iedereen mogelijk te maken om deel te nemen, is er een aanvraag ingediend bij het Burgerweeshuis. Zij hebben een groot deel van de kosten van het toernooi op zich genomen.

Alle deelnemers van het toernooi hebben een waardebon gekregen voor de Xperience Rugby, mogen een keer gaan bowlen en uiteraard is het winnende team, van de Floriant, er met een beker vandoor gegaan!

Xperience Rugby is een actie van de Scrumboks, waarbij men 8 trainingen kan volgen, een T-shirt, bal en bitje krijgt en dat slechts voor €10,00. Lijkt het jou leuk om dit eens te proberen? Neem contact op via; xperiencerugby@gmail.com

SportFriends heeft de Scrumboks ondersteund in de voorbereidingen van het toernooi. De organisatie kijkt terug op een geslaagde middag! Voor een eerste editie waren zij tevreden met 5 teams die hebben deelgenomen. Op naar de volgende editie in 2019!

Atletiekvereniging Astylos geeft looptraining!

Wil je fit de zomer in? Beginnen met hardlopen? Of jou techniek verbeteren? Goed nieuws want vanaf zaterdag 7 mei 2022 begint atletiekvereniging Astylos met een looptrainingen. Gedurende een periode van 10 weken helpen gediplomeerde en enthousiaste trainers je om je...

Workshops jeu de boules

Vanuit het Lokaal Tiels Sportakkoord 2021 organiseert ETJBV 'De Teerling' een 6-tal workshops jeu de boules. Deze vinden plaats op: Maandagmiddagen 13, 20 en 27 september op de Linge-Waalpark Donderdagmiddagen 16, 23 en 30 september op de sportlocatie van 'De...

Stoelyoga in Tiel

Stoelyoga wordt op dit moment gegeven op donderdag van 10.15 – 11.30 uur in Het inloophuis en op vrijdag van 10.30 – 11.45 uur in het nieuwe gebouw van de Wijkvereniging Passewaaij met de naam De Stater. Momenteel zijn we aan het verkennen of er op andere locaties...

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over sporten in Tiel? Vul het formulier op onze contactpagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!