Eerste TAG Rugby toernooi een succes!

Woensdag 19 september heeft Rugbyclub Scrumboks een TAG Rugbytoernooi georganiseerd op het Cruyff Court in Tiel. Kinderen uit groep 7, 8 en de eerste klas van de middelbare school konden deelnemen aan dit toernooi.

TAG Rugby is een variant op het reguliere spel, waarbij er nauwelijks sprake is van lichamelijk contact. Op deze manier kunnen kinderen op een laagdrempelige manier kennis maken met de rugbysport.

Om het voor iedereen mogelijk te maken om deel te nemen, is er een aanvraag ingediend bij het Burgerweeshuis. Zij hebben een groot deel van de kosten van het toernooi op zich genomen.

Alle deelnemers van het toernooi hebben een waardebon gekregen voor de Xperience Rugby, mogen een keer gaan bowlen en uiteraard is het winnende team, van de Floriant, er met een beker vandoor gegaan!

Xperience Rugby is een actie van de Scrumboks, waarbij men 8 trainingen kan volgen, een T-shirt, bal en bitje krijgt en dat slechts voor €10,00. Lijkt het jou leuk om dit eens te proberen? Neem contact op via; xperiencerugby@gmail.com

SportFriends heeft de Scrumboks ondersteund in de voorbereidingen van het toernooi. De organisatie kijkt terug op een geslaagde middag! Voor een eerste editie waren zij tevreden met 5 teams die hebben deelgenomen. Op naar de volgende editie in 2019!

Astylos start met Atletiek+

Atletiekvereniging start met een sportuurtje voor kinderen met autisme en hun ouders. Deze lessen vinden plaats op vrijdag van 16.30-17.30 uur bij Astylos (Predikbroedersweg 10, Tiel). Net als veel kinderen hebben ook kinderen met autisme plezier in atletiek en spel....

Sportpromotie Tiel

Sportpromotie Tiel

Op zaterdag 28 september heeft de vierde editie van de sportpromotie in Tiel plaatsgevonden. In het kader van de Nationale Sportweek zijn Tielse sportverenigingen naar de binnenstad gekomen om te laten zien welke sportmogelijkheden Tiel te bieden heeft. Bij de diverse...

Tiel Onbeperkt Sportief

Tiel Onbeperkt Sportief

Op woensdag 25 september heeft de eerste editie van Tiel Onbeperkt Sportief plaatsgevonden. Vijf Tielse sportverenigingen hebben gezamenlijk een sportdag georganiseerd voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. De deelnemers hebben kennis kunnen maken...

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over sporten in Tiel? Vul het formulier op onze contactpagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!