Astylos start met Atletiek+

Atletiekvereniging start met een sportuurtje voor kinderen met autisme en hun ouders. Deze lessen vinden plaats op vrijdag van 16.30-17.30 uur bij Astylos (Predikbroedersweg 10, Tiel).

Net als veel kinderen hebben ook kinderen met autisme plezier in atletiek en spel. Voor hen ligt het niet zo voor de hand zich aan te sluiten bij de reguliere sportclubs.

Om ook deze kinderen een kans te geven zich fysiek, maar vooral ook mentaal, te ontspannen is er bij Astylos een sport- en speltraining voor kinderen van 8 t/m 13 jaar.

In kleine groepen en samen met de ouders (om zo ook een andere band met het kind op te bouwen) geven we de kinderen de mogelijkheid kennis te maken met atletiek. Op simpele en toegankelijke wijze met professionele begeleiding.

Meer informatie of aanmelden voor een proefles? Neem contact op met Caspar Wijkmans; casparwijkmans@gmail.com

Atletiekvereniging Astylos geeft looptraining!

Wil je fit de zomer in? Beginnen met hardlopen? Of jou techniek verbeteren? Goed nieuws want vanaf zaterdag 7 mei 2022 begint atletiekvereniging Astylos met een looptrainingen. Gedurende een periode van 10 weken helpen gediplomeerde en enthousiaste trainers je om je...

Workshops jeu de boules

Vanuit het Lokaal Tiels Sportakkoord 2021 organiseert ETJBV 'De Teerling' een 6-tal workshops jeu de boules. Deze vinden plaats op: Maandagmiddagen 13, 20 en 27 september op de Linge-Waalpark Donderdagmiddagen 16, 23 en 30 september op de sportlocatie van 'De...

Stoelyoga in Tiel

Stoelyoga wordt op dit moment gegeven op donderdag van 10.15 – 11.30 uur in Het inloophuis en op vrijdag van 10.30 – 11.45 uur in het nieuwe gebouw van de Wijkvereniging Passewaaij met de naam De Stater. Momenteel zijn we aan het verkennen of er op andere locaties...

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over sporten in Tiel? Vul het formulier op onze contactpagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!